Wie zijn we

BMX-Fietsclub is een Urbansports vereniging waar jongeren zich kunnen ontwikkelen van breedte sporters tot topsporters in de Urbansports BMX-racing en Freerunning. Momenteel zijn 80 jongeren tussen 6 a 12 jaar lid van BMX-Fietsclub.
Onze club is een Omnivereniging aangesloten bij de (KNWU)Koninklijke Wielerunie (KNWU) onder nr: 96164562 en Koninklijke Gymnastiekunie (KNGU)onder nr: 1108032 . De verbondenheid met deze bonden zorgt ervoor dat BMX-Fietsclub een organisatie is met al de nodige licenties en verzekeringen dat ervoor zorgen dat zowel de deelnemers(leden) als de trainers op een veilige en verantwoorde manier hun Urbansport kunnen beoefen.
Als urbansports professional coördineert DANSH de trainingen, exploitatie en onderhoud van de BMX baan in het Hefpark, te Rotterdam-zuid.

BMX-Fietsclub maakt ook deel uit van de Schoolsportvereniging (SSV) in samenwerking met Rotterdam Sport Support.
Voor ouders met minder financiële middelen is BMX-Fietsclub aangesloten bij de Jeugdsport&cultuurfonds.

DANSH DOET HET