BMX Fietsclub aanmelden

DANSH BMX-Fietsclub

Is een fiets vereniging waar jongeren zich kunnen ontwikkelen van breedte sporters tot topsporters in de BMX-racing sport. Momenteel zijn 65 jongeren tussen 6 a 12 jaar lid bij DANSH BMX-Fietsclub.
Onze club is een Omnivereniging aangesloten bij de (KNWU)Koninklijke Wielerunie (KNWU) onder nr: 96164562. De verbondenheid met de bond zorgt ervoor dat DANSH BMX-Fietsclub een organisatie is met al de nodige licenties en verzekeringen dat ervoor zorgen dat zowel de deelnemers(leden) als de trainers op een veilige en verantwoorde manier de BMX sport kunnen beoefen.
De urban sports professionals van DANSH bureau voor sport coordineren de trainingen, exploitatie en onderhoud van de BMX baan in het Hefpark, te Rotterdam-zuid..
Voor ouders met minder financiële middelen is DANSH BMX-Fietsclub aangesloten bij de Jeugdsport&cultuurfonds.

In 010 BMX je, want BMX zit in onze genen.
DANSH DOET HET