BMX Fietsclub aanmelden

Doelstelling

We creëren, begeleiden en organiseren, BMX projecten, trainingen en evenementen om urbansporters te helpen zich te ontwikkelen van breedte tot topsportert.

Strategie:

1. (Training). Ontwikkeling sporter – van kennismaking, breedtesport tot topsport.
  2. (Infra). Verenigingsstructuur en sportaccommodatie.
  3. (Kader) “de mensen achter de schermen” - deskundigheidsbevordering

Ben je geïnteresseerd in de BMX-Fietsclub klik op een van de diensten hieronder voor meer info.

Diensten:

Doel

BMX-Fietsclub heeft ten doel het bevorderen van de wielersport in het algemeen en BMX-racing in het bijzonder.

Vissie

Door de vaardigheden, middelen, activiteiten en netwerk van BMX-Fietsclub, ontwikkelen urbansporters zich tot 'Urban Heroes' in de BMX-sport

Dit zal ervoor zorgen dat de urbansporter met veel plezier het hele jaar door kan trainen met de nadruk op techniek/conditie, uiteraard met professionele begeleiding.

Missie

Urbansporters met al hun bijzonderheden een trots en gewaardeerd gevoel laten ervaren door middel van de BMX-fiets.

Een sociaal, een regionaal gerichte vereniging, met rotterdamse allure, waarbij de leden zich zowel in de breedte als in de diepte kunnen ontwikkelen.

Prestatiegericht: binnen 2 jaar (2021)  een aantal rijders binnen de top van Nederland hebben en tevens een twintigtal structurele wedstrijdrijders en een vijftigtal incidentele wedstrijdrijders .

In 010 BMX je, want BMX zit in onze genen.